Draamaa Tapiolassa – Astala loukkaantui, mutta palasi askiin – Oilers-maali jäi näkemättä

Aaro Astala joutui poistumaan kaukalosta toisessa erässä. Kuva: Jarmo Koskela

Espoon Tapiolassa käynnissä olevassa Esport Oilers-Westend Indians nähtiin dramaattisia tapahtumia toisessa erässä.

Indians-tähti Aaro Astala loukkaantui oman kenttäpäädyn harmittoman näköisessä tilanteessa. Tapauksessa näytti siltä, että Astalan nilkka käsi jonkin sortin vamman. Astala vietti ensin aikaa vaihtopenkillä, kunnes poistui pukukopin puolelle. Indiansin tähtihyökkääjä palasi kentälle kolmannessa erässä.

Ottelussa nähtiin myös erittäin dramaattinen tilanne, sillä Oilers-pelurin laukaus näytti menevän takarautaan. Tuomaripari ei maalia kuitenkaan nähnyt ja peli jatkui hämmentyneissä merkeissä.

Indians voitti ottelun jatkoajan jälkeen lukemin 4–3. Vieraiden sankariksi nousi ex-Oilers-hyökkääjä Niko Laiti ajassa 60.42.

Indians johtaa sarjaa voitoin 2–1. Seuraava ottelu pelataan perjantaina Metro Arenalla.

Twiitin videokuva VeikkausTV:n lähetyksestä.

EDIT: Lisätty päivitys Astalan paluusta kolmanteen erään. klo 20.02
EDIT: Päivitetty ottelun lopputulos. klo 21.12