Espoon derbysarja jatkui Indiansin jatkoaikavoitolla – SPV ja Classic tasoittivat puntit

Indians onnistui kaatamaan Oilersin kotihallissaan jatkoajalla. Kuva: Joni Winsten/Safelight oy

Indians onnistui kaatamaan Oilersin kotihallissaan jatkoajalla. Kuva: Joni Winsten/Safelight oy

Miesten Salibandyliigassa pelattiin kolmea eri puolivälieräsarjaa sunnuntaina. Indians ja SPV ylsivät kotivoittoihin ja Classic kaatoi Happeen Jyväskylässä.

Espoon toisessa derbypelissä nähtiin taas jatkoaika. Indians käytti jatkoajan kahden miehen ylivoiman hyväkseen ja Eetu Nykänen laukoi voittomaalin ajassa 66.57. Varsinaisella peliajalla vääntö oli tiukkaa ja Oilers iski tasoihin ajassa 57.43 Casper Pfitznerin maalilla. Molemmilla joukkueilla ratkaisijoita löytyi lähinnä yhdestä kentällisestä. Indiansin Valtteri Kainulainen iski pisteet 2+1 ja Oilersin Markus Markkola 2+1 sekä Pfitzner 1+2. Indians tasoitti samalla ottelusarjan tilanteeksi 1-1. Sarja jatkuu tiistaina klo 18.30 Tapiolassa.

Maalikooste:

Sarjan keskusteluun

SPV tasoitti puolivälieräsarjan kaatamalla ErVin kotikentällään 8-4. Peliään avauspelistä aktivoineen SPV:n tehonyrkki oli kakkosviisikko, jossa Joni-Arttu Sieppi (2+1) ja Konsta Haukkala (1+2) olivat hyvässä iskussa. Sami Koski merkkautti itselleen kolme maalisyöttöä. SPV oli ottelussa vieraiden edellä muutenkin kuin maalien valossa. Ottelusarja on nyt tilanteessa 1-1 ja jatkuu tiistaina klo 18.30 Vantaalla. Välieriin vaaditaan neljä voittoa.

Maalikooste:

Sarjan keskusteluun

Happee jatkoi hyviä otteitaan Classicia vastaan, mutta mestari haki Jyväskylästä voiton loppuluvuin 3-1. Avauserässä osui vain vieraiden Konsta Tykkyläinen. Seuraava maali syntyi ajassa 47.58 Mikko Leikkasen toimesta. Eemil Ukkonen kavensi viimeisellä kympillä, mutta Eemeli Salinin alivoimamaali ajassa 57.42 toimi ottelun sinettinä. Salin (1+1) oli vieraiden hahmoja, mutta Happeen Markus Laakson otteet (29 torjuntaa) olivat ottelun parasta antia yksilötasolla. Tämäkin sarja on tilanteessa 1-1 nyt. Sarja jatkuu tiistaina klo 18.30 Tampereella.

Sarjan keskusteluun

Nokian KrP ja TPS kohtasivat lauantaina oman sarjansa avauksessa Raholassa. TPS haki 4-3-voiton tiukan puolustustaiston siivittämänä.

Voittomaali nähtiin jo heti puolivälin jälkeen, kun Eero Jalo iski 4-1 ajassa 30.26. KrP kavensi vielä kahdesti loppuminuuteilla, mutta voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Jalo oli kiistatta ottelun hahmo tehoin 3+0 ja Miko Kailiala komppasi pistein (0+3).

TPS-KrP-peli pelataan maanantaina Turussa. Välieräpaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Sarjan keskusteluun

Kerro meille oma näkemyksesi pelistä niin voit saada äänesi kuuluviin sosiaalisessa otteluraportissa. Lisää ohjeita täällä.

Ottelukeskustelut