Divarit

Karhut julkaisi jatkosopimuksia – viime kauden pistenikkari jää Poriin

22.03.
2020
Divarit

Eero Vanhatalo jatkaa Porissa. Kuva: Anssi Koskinen

Miesten Divarin Porin Karhut julkaisi menneellä viikolla jatkosopimuksia. Eero Vanhatalo, Jankke Virtala ja Joni Halminen jatkavat joukkueessa.

Merkittävin jatkosopimus mahtoi olla Vanhatalon kiinnitys. Hyökkääjä oli Karhujen viime kauden tehokkain pelaaja iskien tehot 27+21 25 pelin aikana.

– Päällimmäiseksi viime kaudesta jäi positiivinen tunne. Lähtökohdat kauteen olivat kuitenkin todella haastavat. Pieni pettymys taas oli, kun playoff viivaa ei saatu kiinni.

– Henkilökohtaisella tasolla pitää olla tyytyväinen. En odottanut näin tehokasta kautta, vaikka rooli oli tiedossa hyvissä ajoin. Entistä hienompaa oli, kun sai pelata kapteenin nauha kädessä. Se on kuitenkin iso kunnia.

– Todella paljon odotan, että pääsemme valmistautumaan tulevaan kauteen. Nyt saadaan laitettua fysiikka kuntoon Juhanin ja Aapon kanssa. On kyllä hienoa nähdä, että on taas positiivinen meno seuran toiminnassa. Tavoite kaukalossa on luonnollisesti pelata pitkälle kevääseen, Vanhatalo kommentoi.

Halminen palasi menneellä kaudella kaukaloon vasta vuoden 2020 alussa jalkavamman vuoksi. Puolustaja pelasi kuitenkin 12 peliä (4+1). Virtalan kausi katkesi jalkavammaan menneellä kaudella. Otteluita kertyi kahdeksan Divarissa (5+1).

Karhujen sopimustilanne 17.3.2020

Kenttäpelaajat:
Juuso Ahola
Joni Halminen
Tuomas Huhtala
Niko Järvenpää
Erkka Marjamäki
Tuomas Puisto
Vertti Rautava
Kalle Santanen
Julius Tuominen
Eero Vanhatalo
Jankke Virtala

Valmennus:
Pekka Nylund, vastuuvalmentaja
Jani Rajala, valmentaja
Juhani Honkavuo, fysioterapeutti
Aapo Tamminen, fysioterapeutti

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen