Divarit

Karhut julkaisi kokeneiden pelaajien jatkosopimuksia – valmennus vahvistuu

13.03.
2020
Divarit

Karhut julkaisi jatkosopimuksia. Kuva: Esa Jokinen

Porilainen Karhut tiedotti aiemmin viikolla, että kokeneet puolustajat Kalle Santanen sekä Tuomas Puisto jatkavat joukkueessa myös ensi kaudella. Valmennusryhmään liittyvät Jani Rajala sekä Aapo Tamminen.

27-vuotias Santanen pelasi Karhuissa ensi kerran jo kaudella 2009-2010. Päättyneellä kaudella pelejä kertyi 14 ja niissä pisteet 1+7.

– Ihan ok fiilis jäi päättyneestä kaudesta. Saimme säilytettyä sarjapaikan, mutta harmillisesti jäätiin pudotuspelien ulkopuolelle. Se taas kasvattaa nälkää ensi kaudelle.

– Odotan innolla, että pääsee takaisin töihin uuden fysiikkavalmennuksen kanssa ajoissa keväällä. Meillä on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Nyt vedetään hyvä kesä alle, niin eiköhän vuoden päästä pelata taas pitkää kevättä, Santanen kommentoi tiedotteessa.

Kaksi vuotta vanhempi Puisto debytoi joukkueessa kaudella 2011-12. Puistolle kertyi tällä kaudella kaikkiaan kymmenen (6+4) tehopistettä 15 pelaamassaan ottelussa.

– Suurella innolla ja odottavilla fiiliksillä lähdetään kohti ensi kautta. Koko seurassa on tällä hetkellä menossa hyvä positiivinen meininki, niin päätös jatkon suhteen oli helppo tehdä.

– Nyt kun joukkue pysynee suhteellisen hyvin kassa ja siihen vielä, kun saataisiin muutama vahvistus, niin sen päälle on hyvä lähteä kehittämään tulevaa kautta. Ensi keväänä sitten on tavoitteena taas pelata niitä pleijareita, Puisto sanoitti.

Valmennuksen apureiksi liittyvät tämän kauden SalBan edustuksen vastuuvalmentaja Rajala sekä seurassa aiemmin puolustajana pelannut Tamminen, joka tulee vastaamaan fysiikkavalmennuksesta.

Karhujen sopimustilanne 9.3.2020

Kenttäpelaajat:
Juuso Ahola
Tuomas Huhtala
Niko Järvenpää
Erkka Marjamäki
Tuomas Puisto
Vertti Rautava
Kalle Santanen
Julius Tuominen

Valmennus:
Pekka Nylund, vastuuvalmentaja
Jani Rajala, valmentaja
Juhani Honkavuo, fysioterapeutti
Aapo Tamminen, fysioterapeutti

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen