Divarit

Kooveelle lisää jatkopahveja ja nimekäs paluumuuttaja – Salomaa palaa kasvattajaseuraan

30.03.
2020
Divarit

Samuli Salomaa palaa Kooveen riveihin. Kuva: Esa Takalo

Divarissa jatkava Koovee on julkaissut Instagram-tilillään lisää sopimuksia. Kaikkiaan kahdeksan kappaletta sen jälkeen, kun Pääkallo edellisen kerran uutisoi tamperelaisseuran sopimuksista.

Sopimuksista kuusi on jatkopahveja. Uusia tulijoita on kaksi kappaletta.

Toinen uusista tulijoista on aiempien vuosien kapteeni ja ykköstykki Samuli Salomaa. Seuran oma kasvatti siirtyi viime kaudeksi Nokialle, jossa kausi sujui mollivoittoisesti. Monta vuotta putkeen vähintään 20 pisteen kausia räpsinyt Salomaa summasi vain viisi (2+3) pistettä. Kooveessa 25-vuotias Salomaa on pelannut yhteensä 182 liigaottelua, joihin laitahyökkääjä on paukuttanut tehot 112+66=178.

Toinen uusi tulija on Josbasta saapuva 19-vuotias Santtu Siponen. Kahdella edellisellä Divari-kaudella Siponen on pelannut 51 ottelua tehden 14+29=43 tehopistettä.

Jatkosopimuksen solmivat hyökkääjät Jere Oksanen, 29, Jesse Vainio, 29, Atte Mäkelä, 23, sekä puolustajat Nico Andersson, 28, Ville Kangasmäki, 29 ja Aapo Mäkelä, 20.

Etenkin Oksasen jatkolappu oli Kooveelle tärkeä kiinnitys. Seurassa työskentelevä kapteeni oli joukkueen toiseksi paras pistemies (22+13=35) vaikka huilasi viisi ottelua. Andersson, Kangasmäki ja Vainiokin iskivät kaikki yli kymmenen tehopisteen kaudet.

Jaakko Tiira
Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira