LASBille tärkeä sopimus – Koljonen jatkaa seuraavat kaksi kautta Lahdessa

Perttu Koljosen (oik.) ura jatkuu Lahdessa. Kuva: Juhani Järvenpää

Perttu Koljosen (oik.) ura jatkuu Lahdessa. Kuva: Juhani Järvenpää

Salibandyliigan runkosarjassa yhdeksänneksi sijoittunut LASB kertoi sunnuntaina tiedotteessa, että sen ykköspyssy Perttu Koljonen, 24, on tehnyt seuran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Menneellä kaudella Koljonen oli joukkueen tehokkain pelaaja ja paras maalintekijä pistein 24+8. Hyökkääjän merkitystä kuvastaa se, että hän teki lähes neljäsosan kaikista LASBin viime kauden maaleista.

Salibandyliigassa Koljonen on edustanut kahden LASB-kauden lisäksi Tamperelaista Kooveeta kolmen kauden ajan. 152 liigapeliä pelannut Koljonen on iskenyt niissä tehopisteet 101+64.

– Perttu on iso osa ratkaisuosastoamme tulevina vuosina. Hän on yksi liigan parhaita viimeistelijöitä jo nyt, mutta omaa myös kehittymisponteitaalia tulevaisuuteen. Hän on osoittanut viimeisen kahden vuoden aikana olevansa tavoitteellinen urheilija, joka tekee valintansa urheilu edellä. Perttu tulee olemaan johtava pelaaja LASBin matkalla kohti pudotuspelejä, LASBin urheilutoimenjohtaja Teemu Varis kommentoi seuran tiedotteessa.