Divarit

LNM julkaisi ensi kauden päävalmentajansa – Ex-pelaaja Jari Karjalainen ottaa vetovastuun

24.03.
2020
Divarit

LNM julkaisi tällä viikolla uuden päävalmentajansa. Kuva: Ari Arola

Divari-kautensa puolivälieriin päättäneen Limingan Niittomiesten uusi päävalmentaja on Jari Karjalainen. 27-vuotias seuran oma kasvatti korvaa Oulun Luistinseuran liigajoukkueen peräsimeen siirtyvän Harri Naumasen.

LNM julkaisi Karjalaisen sopimuksen seuran Instagram-tilillä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Jari Karjalainen on Niittareiden uusi päävalmentaja! ❤🔴 – Karjalainen palaa takaisin Liminkaan neljän Seinäjoella vietetyn kauden jälkeen. SPV:n juniorijoukkueissa menestyksekästä työtä nuorien lupausten parissa tehnyt Niittareiden oma kasvatti hyppää seuraavaksi uuteen kovaan haasteeseen Niittareiden päävalmentajana. 💪 – Alla muutama kysymys Jarille tuoreeltaan uuteen pestiin liittyen👇 – Mitkä syyt johtivat siihen että Prinssi palaa takaisin Niittareihin? – Ajatus paluusta on ollut aina olemassa, mutta tähän pestiin ja näin nopeasti, tätä en osannut itsekkään odottaa. Tämä tuo varmasti valmentaja-uralleni juuri sopivan haasteen. Harri teki loistavaa työtä luodessaan pelillistä kulttuuria joukkueeseen. Tätä työtä pyrin jatkamaan ja viemään pidemmälle, urheilulliseen puoleen pyritään lisäämään laatua myös koko seuran tasolla. – Miltä tulevan kauden runko joukkueessa näyttää? – Joukkuetta on kasattu jo hetki, mutta muutoksiakin varmasti on luonnollisesti luvassa. Viime kaudella pelillisesti itsensä läpi lyöneet pelaajat ottavat varmasti suurempaa vastuuta kentällä kuin sen ulkopuollellakin. – Miltä tuntuu palata takaisin kotiin? – Mahtavat fiilikset! LNM yhteisössä on paljon vanhoja pelikavereita ja tuttuja toimijoita jo nuoruusvuosista. On suuri kunnia päästä tähän rooliin itselle rakkaimmassa seurassa. – Toivotetaan Jari yhdessä tervetulleeksi takaisin rakkaimpaan seuraan! 🙌❤ – #niittarit #divari #oxdog #salibandy

Henkilön LNM Salibandy (@lnmsalibandy) jakama julkaisu

Instagram-postauksessa, ei ollut mainintaa sopimuksen pituudesta, mutta Niittomiesten pelaajamanageri Matti Heikkinen kertoi Pääkallolle tuoreen valmentajasopimuksen olevan kaksi vuotinen.

– Jarin kanssa laadittu edustusjoukkueen valmentajasopimus on tehty kahden seuraavan kauden mittaiseksi, mutta sekä edustusjoukkueessa, että koko seurassa Jari nähdään vielä pidemmän aikavälin sijoituksena. Seuraan sitoutuneen valmentajan myötä haluamme myös kiinnittää edustusjoukkueen pelaajat pidempiin kuin ainoastaan yhden kauden mittaisiin projekteihin, Heikkinen toteaa.

– Salibandy elää Limingassa tällä hetkellä vahvassa nosteessa, ja sen takia Jari tulee päävalmentajan työn ohessa ottamaan vetovastuun myös junioritoiminnan kehittämisestä.

Kasvattajaseuraansa Karjalainen palaa Seinäjoelta, jossa hän valmensi SPV:n junioreita. Tuore pesti on samalla miehen ensimmäinen aikuisten tasolla.

Karjalainen edusti Niittareita pelaajana vuodet 2014-2016. Kaiken kaikkiaan Karjalaisen tililtä löytyy 101 Divari-peliä.

EDIT: Lisätty tieto sopimuksen pituudesta ja pelaajamanageri Heikkisen kommentit. (24.3. klo 13.33)

Jaakko Tiira
Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira