Podcastit

Mikä oli ReeoTV? Kuuntele haastattelu ja katso vanhat julkaisut

27.03.
2020
Podcastit

J-P Lehtonen ohjeisti ohjelman katsojia salibandytukan laittamisessa.
Kuva: Kuvakaappaus videosta

Helmikuun lopussa Youtubeen putkahti kaksi salibandyhistorian kannalta mielenkiintoista tuotosta. Legendaarisen ReeoTV:n molemmat julkaisut laitettiin koko kansan nähtäville.

ReeoTV:n takana olivat aikoinaan salibandymedioissa pitkään vaikuttanut Reeo Tiiainen sekä Mikko Nurminen. Tiiainen toimi ohjelman juontajana. Vuonna 2004 kuvatuissa ohjelmissa haastatellaan muun muassa Hexi Artevaa, Kurre Westerlundia, J-P Lehtosta sekä edellisenä vuonna pääministerinä ryvettynyttä Anneli Jäätteenmäkeä.

Gonzosta ammentavasta sarjasta on kuvattu kolmaskin jakso, jota ei ole toistaiseksi julkaistu. Teimme Tiiaisen kanssa ohesta kuunneltavan audiohaastattelun kotiluolistamme käsin. Haastattelussa kerrotaan muun muassa sitä miten homma lähti liikkeelle, miten ohjelmaa tehtiin, mistä se ammensi, miten sitä levitettiin ennen Youtube-aikaa ja pohditaan miksei vastaavanlaisia tuotoksia ole sittemmin nähty eetterissä.

Löydät haastattelun Soundcloudin lisäksi Itunesista, Spotifysta ja Acastista.

Haastattelu:

Jakso 1

Jakso 2

Tältä näytti ohjelman mainosflyeri.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen