Ulkomaat

Optio käytettiin – Krister Savosen ura jatkuu Sveitsissä

23.03.
2020
Ulkomaat

Krister Savonen (vas.) jatkaa SV Wiler-Ersigenissa. Kuva: Ville Vuorinen/salibandy.fi

Maailman parhaisiin salibandypelaajiin kuuluva Krister Savonen, 26, jatkaa peliuraansa Sveitsin menestysseura SV Wiler-Ersigenissa.

Savosen kohdalla sopimuksessa käytettiin optiopykälää. Kaksi maailmanmestaruutta ja neljä Suomen mestaruutta voittanut Savonen iski viime kaudella 22 pelissä peräti tehot 13+14 pakin tontilta. Joukkueen muut suomalaiset Tatu Väänänen sekä Joonas Pylsy jatkavat myös seurassa.

Sveitsissä mennyt kausi mitätöitiin koronaviruksen vuoksi siinä mielessä, että mitään mestaruuksia tai putoamisia ei linjattu. Wiler on ollut pitkään Sveitsin kestomenestyjä ja se edusti maata vuoden alun Champions Cupissa kaatamalla Classicin välierissä, mutta taipumalla finaalissa Storvretalle.

Menneellä kaudella Wiler teki historiaa päästämällä runkosarjassa vain 67 osumaa.

Wilerin uutinen

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen