Liigat

Pienihäkkinen Ylelle: ”Jos jäämme taas toiseksi korkeimmalle sarjatasolle, olisi se käsittämätön päätös”

24.03.
2020
Liigat

Matti Pienihäkkinen latoi suoria totuuksia Ylelle. Kuva: Ville Vuorinen/salibandy.fi

Naisten Liiga B:tä menneellä kaudella dominoineelle FBC Loistolle kauden ennenaikainen päättyminen koronaviruksen vuoksi oli kova isku urheilullisesti.

Joukkue vei NLB:n runkosarjan näytöstyyliin ja kaatoi Pelicansin NLA:n karsintasarjassa 3-0. Edessä olisivat olleet naisten liigan puolivälierät, mutta kausi katkesi juuri ratkaisupelien alla. Samalla ilmoille jäi epäselvä tilanne, sillä nousujen ja putoamisten suhteen odotellaan ratkaisuja maaliskuun loppuun asti.

– Jos oikeasti käy niin, että meitä ei nosteta, niin kyllä minä sitten alan vaikka pesäpallovalmentajaksi. Harmittaa niin paljon, Pienihäkkinen kommentoi viime viikolla suorasukaisesti Ylelle.

FBC Turun organisaatioon kuuluvat Loisto on tehnyt vuosia kovaa tulosta nais- ja tyttösalibandyn saralla. Joukkueen tilanne on melko harvinainen, sillä nousu ehti jo käytännössä varmistua. Pienihäkkinen ei näe asiassa juuri vaihtoehtoja asiassa.

– Jos jäämme taas toiseksi korkeimmalle sarjatasolle, olisi se käsittämätön päätös. Uskon kuitenkin, että maalaisjärki voittaa.

Lue lisää Ylen sivuilta

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen