Liigat

PSS vahvistuu kahdella pelaajalla – Turunen ja Stettler Sveitsistä Porvooseen

20.03.
2020
Liigat

Julia Turunen nähtiin naisten maajoukkueessa syksyllä 2016. Arkistokuva: Jari Turunen

Naisten liigan PSS kertoi torstaina, että se vahvistuu ensi kaudella kahdella pelaajalla. Julia Turunen, 25, ja Celine Stettler, 18, siirtyvät joukkueeseen Sveitsin liigan Unihockey Berner Oberlandista.

Turunen on edustanut seuraa aiemminkin urallaan. Paikoin vaikeista loukkaantumisista kärsinyt Turunen on pelannut liigassa yhteensä 110 peliä OLS:ssa ja PSS:ssa tehoin 46+23. Sen lisäksi hän on esiintynyt vuosien varrella myös naisten maajoukkueessa. Palkintokaapista löytyy kaksi SM-pronssia. Viime kaudella tilille tuli 21 ottelua Sveitsissä tehoin 14+7.

Vasta 18-vuotias Stettler ei aiemmin pelannut ulkomaisissa sarjoissa, mutta hän on edustanut Sveitsin U19-maajoukkuetta yli 20 kertaa. Sveitsiläispelaaja viihtyy puolustajan paikalla.

– Olen todella innoissani! Haluan kasvaa pelaajana sekä ihmisenä ja tietenkin koittaa olla uudelle joukkueelleni mahdollisimman hyvä vahvistus. Haluan haastaa itseäni, laittaa kaiken likoon ja tulla paremmaksi päivä päivältä. Mahtavaa päästä tapaamaan uusia ihmisiä ja joukkuekavereita, pitämään hauskaa ja tietenkin pelaamaan ja nauttimaan hyvästä salibandysta. Valitsin PSS:n koska tiedän entuudestaan muutaman pelaajan joukkueesta ja seura on tehnyt minuun vaikutuksen, uusi vahvistus kertoi PSS:n sivuilla.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen