Puolivälieräjoukkueet selvillä – SSRA ja Loisto ylivoimaisina pudotuspelikarsinnoissa

Kuva: Anssi Koskinen

Loisto ylsi ensi kertaa naisten liigan pudotuspeleihin. Kuva: Anssi Koskinen

Oululainen SSRA ja turkulainen FBC Loisto etenivät torstaina naisten Salibandyliigan puolivälieriin.

NLB:n runkosarjan näytöstyyliin vienyt FBC Loisto kohtasi omassa pudotuspelikarsintojen sarjassaan NLA:n jumboksi jääneen Pelicansin. Avauspelissä Loisto oli parempi 5-0, toisessa ottelussa 7-1 ja viimeisimmässä 7-2. Pudotuspelipaikka aukesi siis selkein 3-0-otteluvoitoin.

SSRA jäi NLA:n runkosarjassa seitsemänneksi, joten vastaan tuli NLB:n kakkonen O2-Jyväskylä. SSRA ei jättänyt sarjassa paljoa sattuman varaan, sillä Rankat Ankat vei kamppailut 7-4, 9-4 ja 9-2. Tämäkin sarja ratkesi siis suoraan kolmessa pelissä.

Naisten liiga A:n sijoitussarjat pelataan loppuun viikonloppuna ja puolivälieräparit valikoidaan ensi viikon keskiviikkona erillisessä tilaisuudessa. Muita pudotuspeliejoukkueita ovat A-sijoitussarjan SB-Pro, PSS ja EräViikingit sekä B-sijoitussarjan Koovee, Classic ja TPS.

Anssi Koskisen kuvat ottelusta FBC Loisto-Pelicans