Divarit

Raatarilasta myös poikien valmennuspäällikkö FBC Turussa

17.03.
2020
Divarit

Santeri Raatarilalle lisävastuuta Turussa. Kuva: Anssi Koskinen

FBC Turku panostaa jatkossa vahvemmin myös junioritoimintaan. Viime viikolla julkaistun uutisen mukaan Santeri Raatarila toimii jatkossa valmennuspäällikkönä, jonka vastuulla on A-E-poikien pelaajapolun kokonaisvaltainen kehittäminen.

– Kuluvana vuonna meillä ei ole ollut poikien valmennuspäällikköä ja olemme tiedostaneet, että tarvitsemme jatkuvasti lisää laadukkuutta myös juniorijoukkueidemme toimintaan. Santerilla on fysioterapeutin koulutuksen sekä aiemman työ- ja valmennuskokemuksensa mm. Josba junioreiden seuratyöntekijänä johdosta Suomen tasolla poikkeuksellinen tieto-taitoa tehtävään varten, FBC Turun toiminnanjohtaja Ville Lintunen kommentoi.

Raatrila toimii myös seuran miesten edustusjoukkueen pääkäskijänä.

– FBC Turku on Suomen suurimpia salibandyseuroja, joka liikuttaa merkittävää massaa alueen salibandyharrastajista ja on osa pelaajien sekä heidän perheidensä arkea. Suuri toimija kantaa aina luonnollisesti myös isoa vastuuta toiminnan laadusta sekä turvallisuudesta. Tiedostammekin vastuumme ja haluamme lähteä yhdessä nostamaan toimintamme tasoa entuudestaan.

– Etenkin lasten ja nuorten kanssa toimiessa kasvatuksellinen puoli korostuu ja tähän beeceen arvomaailma sekä yhteisöllisyys tuovat jo ihan itsestään loistavan pohjan, josta ponnistaa eteenpäin. Kiitän seuraa luottamuksesta ja odotan innolla tulevaa yhteistyötä seuramme juniorivalmentajien kanssa, poikien valmennuspäällikkönä aloittava Santeri Raatarila sanoitti.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen