Divarit

Rangersin ensi kauden runko hahmottuu – ”Muutamat pelaajat miettivät ylipäätään uransa jatkoa”

31.03.
2020
Divarit

Sebastian Fager-Pintilä jatkaa Rangersin ensi kauden joukkueen kasaamista. Kuva: Esa Takalo

Kirkkonummi Rangers on tehnyt jatkosopimuksia runkopelaajiensa kanssa, ja ensi kauden runko on hahmottumassa.

Koronaviruskriisi on pistänyt joukkueiden harjoitukset jäähylle. Kirkkonummella odotetaan, että yhteisharjoitukset saataisiin käyntiin toukokuun puolivälin tienoilla.

– Sarjan keskeyttämisen jälkeen on ollut aikaa huokaista ja viettää aikaa läheisten kanssa sekä ladata akkuja. Pelaajat ovat alkaneet pikkuhiljaa harjoitella omatoimisesti. Henkilökohtaiset ohjelmat on tehty seuraavaksi kolmeksi viikoksi. Sitten katsotaan koronatilannetta uudestaan, päävalmentaja Sebastian Fager-Pintilä sanoi.

Rangersissa on linjattu, että jatkoaikeista pitäisi päättää huhtikuun puoliväliin mennessä. Puolustuksessa jatkavat muun muassa Aleksi Markkola ja Emil Vehanen, jotka kuuluvat sarjan parhaimmistoon pelipaikallaan. Hyökkääjistä sopimuksen ovat jo vahvistaneet mm. Rami Kallio ja Justus Mustonen. Rangersin uutisen mukaan Samuli Alaluusua on tällä tietoa jättämässä joukkueen ja nähdään ensi kaudella liigatasolla.

– Nyt on jo hyvä perusrunko kasassa. Muutamat pelaajat miettivät ylipäätään uransa jatkoa. Myös ulkopuolelta on tullut mielenkiintoisia yhteydenottoja, Fager-Pintilä kertoi jutussa.

Valmennuspuolella ensi kautta ajatellen on vielä pestejä auki, vaikka Fager-Pintilä jatkaakin omassa pestissään.

Rangers oli viime kauden Divarissa runkosarjan seitsemäs, mutta eteni välieriin asti ennen kauden äkillistä keskeytymistä.

– Pelasimme parhaat pelimme muutamaa väläystä lukuun ottamatta nyt keväällä. Vaikka pleijaripaikka oli tiukassa, sen jälkeen onnistuimme hyvin. Tästä on hyvä jatkaa sitten, kun pelit taas käynnistyvät, Fager-Pintilä linjasi.

Kommentit otettu Mikko Karlssonin kirjoittamasta artikkelista.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen