Steelersin yt-neuvottelut ohi – urheilutoimenjohtajan pesti lakkautettiin

Kuvituskuva: Esa Takalo

Kuvituskuva: Esa Takalo

Steelers Hämeenlinna ry kertoi 23.3. aloittavansa yt-neuvottelut koronaviruksen aiheuttamien talousvaikeuksien vuoksi. Yt-neuvottelut saatiin päätökseen 29.3.

Seuratoiminnan pyörittäminen on mahdotonta nykyisten hallitusten määräysten vuoksi, ja seurassa arvioidaan, että se aiheuttaa vaikeuksia myös seuraavalle tilikaudelle (1.6.2020-31.5.2021) meneillään olevan kauden lisäksi.

Seuran hallitus päätti, että toiminnanjohtaja lomautetaan, urheilutoimenjohtajan pestistä luovutaan kokonaan ja seuratyöntekijä jatkaa osa-aikaisena. Opiskelijayhteistyö seisahtuu näiden toimien myötä.

Hallituksen tiedotteessa kerrotaan, että seura pyrkii järjestämään asiansa siten, että pystyy tekemään kaikki velvoitteensa erinäisten pykälien mukaisesti. Tiedotteessa kerrottiin myös, että joukkueiden toiminta jatkuu tällä haavaa normaalisti ensi kautta suunnitellen.

Steelersin miesten edustusjoukkue pelaa ensi kaudellakin miesten liigassa. Steelersin naisten edustusjoukkue pelaa NLB:ssä.

Steelersin tiedote