Liigat

TPS:n puolustussitkeys palkittiin toistamiseen – KrP jälleen maalin verran perässä

09.03.
2020
Liigat

Miko Kailiala oli mukana lähes kaikissa TPS:n maaleissa. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja Nokian KrP mittasivat toisiaan maanantaina miesten Salibandyliigan puolivälierissä Turussa. TPS otti toisen perättäisen 4-3-voiton 1072 silmäparin edessä ja johtaa sarjaa 2-0.

Muuten hyvin torjunut Oskari Fälden lahjoitti pallon avauskympillä Mikko Laaksolle, joka iski KrP:n johtoon. Avauserässä Miko Kailiala ja Tatu Kanervisto osuivat kotijoukkueelta, joten tilanteessa 2-1 mentiin erätauolle. Kakkoserässä TPS:lta osuivat Kailiala ja Janne Nurminen Kailialan syötöstä. KrP:n ainokaisesta vastasi Simo Paulaharju.

Kolmoserässä KrP viritti taas kirivaihdetta pystyyn. Laakson toinen osuma syntyi ylivoimalla ja vierasjoukkue haki tasoitusta loppuun asti. Ville Hirvisuo sai vielä ajassa 58.33 estämisjäähyn osuttuaan maalivahti Miro Tuomalaan, mutta TPS piti johdon loppuun asti. TPS puolusti jälleen esimerkillisesti, ja vaikka KrP sai sinällään nauttia ajoittaisesta hallinnasta, niin maalipaikoille pääseminen oli haastavaa.

Ottelun hahmoja olivat kotijoukkueelta Kailiala (2+1) ja Fälden (18 torjuntaa). Laakso (2+0) jatkoi hyviä otteita KrP:n paidassa. Sarja jatkuu keskiviikkona Raholassa. Välieräpaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Anssi Koskisen ottelukuvat

Maalikooste:

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen