Viikonloppuvisa

Viikonloppuvisa: Runkosarjan kaikkien aikojen top 50 -pistepörssi

15.03.
2020
Viikonloppuvisa

Kuva: Esa Takalo

Salibandykausi on ohi, mutta viikonloppuvisoja on edelleen pelattavissa. Tällä viikolla kysytään miesten liigan runkosarjan kaikkien aikojen pistepörssin top 50-listan nimiä.

Jos pelaaja pelasi viime kaudella niin vihjeen ohessa on *-merkki. Vihjeeseen on laitettu pelaajan viimeisin seura Salibandyliigassa. Suluista löytyy kokonaispistemäärä tällä hetkellä tai lopullisesti.

Viikoittaisia visojamme voi arvuutella vaikkapa busseissa yhteisillä pelireissuilla yksin tai yhdessä. Voitte toki myös testata kuka pärjää visailussa parhaiten. Kerro ihmeessä saamasi tai saamanne tulos foorumillamme tai sosiaalisessa mediassa.


Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen