Divarit

Aarnion veljekset jatkavat peliuriaan Divarin Hawksissa – myös Liukolampi ja Jussila sopimuksiin

22.04.
2020
Divarit

Antti Aarnion ura jatkuu Divarissa. Arkistokuva: Juha Käenmäki

Koronan pysäyttämän kauden jälkeen kabinetissa Divariin nostettu helsinkiläinen Hawks on julkaissut viime aikoina neljä sopimusta. Veljekset Aku, 26, ja Antti Aarnio, 24, pelaavat ensi kaudella joukkueen riveissä.

Aku Aarniolle ei kertynyt viime kaudella yhtäkään pääsarjapeliä, mutta puolustaja on pelannut yhteensä 102 liigapeliä (6+9) Erässä ja Indiansissa. Uraa ovat varjostaneet erinäiset loukkantumiset. Aku Aarnio on pelannut aiemmin Divarissa LosBin ja Erä Akatemian rivistöissä.

Antti Aarnio pelasi oli viime kaudella mukana Esport Oilersissa, jossa vastuu jäi hyvin pieneksi, eikä esimerkiksi tehomerkintöjä kertynyt laisinkaan. Hyökkääjä on kerännyt tililleen jo 134 liigapeliä (17+14) Oilersissa, Indiansissa, Steelersissä ja Erässä, mutta läpimurtoa liigatasolle ei ole nähty.

Tuomas Liukolampi, 25, pelasi viime kaudella Salibandyliigaa ÅIF:ssa. Liukolampi iski pisteen per ottelu iskien tehot 13+12. Kaikkiaan Liukolampi on pelannut urallaan 43 liigapeliä ÅIF:ssa ja Indiansissa (13+12) sekä 21 peliä Divarissa (26+8).

Miko Jussila, 27, siirtyy Hawksiin AC HaKista, jonka kanssa joukkue fuusioitui aiemmin tänä vuonna. Jussila on pelannut urallaan 57 peliä Divarissa Loviisan Torissa ja HIFK:ssa pistein 24+17.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen