Liigat

ErVin puolustus vahvistuu – Juselius palaa Ruotsista

01.04.
2020
Liigat

Marko Juselius palaa EräViikinkeihin. Arkistokuva: Juha Käenmäki

Puolustaja Marko Juselius, 25, edustaa EräViikinkejä seuraavat kaksi kautta. Juselius pelasi menneellä kaudella Ruotsin Superliigaa Siriuksen riveissä.

Suomessa Juselius on edustanut aina käytännössä samaa seuraa eli SSV:tä, Viikinkejä ja EräViikinkejä. Liigapelejä on tilillä 146 ja niissä ovat syntyneet tehopisteet 25+35.

– Alunperinkin tarkoitus oli tehdä vuoden reissu Ruotsiin, näin oli sovittu myöskin työpaikan osalta. Senkin puitteissa oli helppo palata EräViikinkeihin, koska kyseessä on itselle todella tuttu ja hyvä seura, missä olen viihtynyt erinomaisesti. Länsinaapurin visiitti oli siisti kokemus. Olen aina halunnut kokeilla, mitä se Ruotsin liiga on ja nyt se on koettu. Vaikka kausi oli meidän osalta aika matalalentoa, niin silti jää todella hyvät muistot reissusta, Juselius kertoi seuran sivuilla.

SSV:n ja EräViikinkien kanssa Juselius on saavuttanut SM-pronssin ja SM-hopean. Tällä kaudella puikkoihin astunut Bengt Lodenius on Juseliukselle tuttu mies uran varrelta.

– ”Benkku” valmensi minua pitkään SSV:n junioreissa ja muu valmennus on entisistä EräViikingit-kausista tuttuja. Mielestäni valmennustiimi on todella hyvä ja yksi syistä, miksi seuraan paluu innostaa tässä kohtaa erittäin paljon, Juselius valaisi.

ErVin uutinen

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen