Huhumylläri: KrP hakee kiivaasti pakkipään vahvistusta – Koskela jatkaa sittenkin uraansa?

Nokian KrP hakee vahvistusta takalinjoilleen. Happeen Jalo Kouvonen on vahva ehdokas. Kuva: Esa Jokinen

Nokian KrP hakee vahvistusta takalinjoilleen. Happeen Jalo Kouvonen on vahva ehdokas. Kuva: Esa Jokinen

Pääkallo.fi aloittaa uuden ”Huhumylläri”-juttusarjan, jossa käydään läpi Huhumaan kiperimpiä tilanteita ja siirtohuhuja vähintäänkin viikkotasolla. Artikkelisarjan on tarkoitus helpottaa Huhumaiden seuraamista ja tuoda lisää infoa siirroista ja niiden mahdollisista motiiveista.

Nokian KrP julkaisi joukkueensa viime viikolla, mutta manageri Marko Salmela ilmoitti samalla, että hakusessa on vielä pari puolustuspään vahvistusta. Huhumylläri on saanut tietoonsa, että vahvin ehdokas on tällä hetkellä Happeen Jalo Kouvonen.

Kouvosen lisäksi Indians-puolustaja Olli Arkkilaa huhutaan KrP-paitaan. Arkkilaa veisi Tampereen suunnalle eritoten mahdolliset opiskelukuviot, vaikka puolustajalla on tällä tietoa sopimus Indiansin kanssa.

Todellisena yllätyksenä voi pitää sitä, että myllärin korviin kantautui tieto Matti Koskelan mahdollisesta uran jatkumisesta muutamaltakin suunnalta. Koskela ei kuitenkaan ole jatkamassa KrP:ssa, vaan ensi kauden osoite olisi Sveitsissä, jos ura jatkuu vielä tulevaisuudessa.

Siinä missä Happee saattaa menettää pelaajia niin se hakee myös uusia vahvikkeita hyökkäyspäähän. Mielenkiintoinen nimi on Kevin Söderling, joka on pelannut viime kaudet Ruotsissa Siriuksessa. Toinen huhuttu hyökkääjä Happeeseen on Welhojen viime kauden pistekone Aleksi Ahokas, jota revitään tosin Huhumaassa lähes jokaiseen liigaseuraan.

Tiikereiden suunnalla on ollut toistaiseksi hiljaista, mutta myllärin tietojen mukaan testissä on ainakin Aarniot Aku ja Antti. Maalivahti Jens Beijarin kerrottiin jo aiemmin lähtevän liigakentille, ja myllärin mukaan osoite on Tiikerit.

Viime hetkillä tulleen tiedon perusteella Erik Härkönen on tehnyt jatkosopimuksen Nurmon Jymyn kanssa. Perjantaina julkaistavassa Divarin Huhumaassa huhuillaan muutamia lähtijöitä Jymyn takalinjoilta Divarin puolelle. Nämä löytyvät jo miesten liigan Huhumaasta.

Kovin foorumihuhu: Classic-vahti Lassi Toriseva olisi päättämässä peliuransa tulevan kauden jälkeen. Myllärin korviin ei ole kuulunut vahvistusta tai kieltoa väitteelle, mutta seuraamme tilannetta.

Vinkkejä eri huhuista voi tarjoilla sähköpostitse vihjeet@paakallo.fi tai keskustelufoorumin kautta.