Liigat

Kabinettinousija nappasi naapurista yli 300:n liigapelin veteraanin – Hakala siirtyy Jymyyn

06.04.
2020
Liigat

Tommi Hakala vaihtaa SPV:stä Nurmon Jymyyn. Kuva: Juha Käenmäki

Salibandyliigaan kabinettipäätöksellä nostettu Nurmon Jymy julkaisi sunnuntaina uuden pelaajasopimuksen. SPV:tä pitkään edustanut Tommi Hakala, 29, vaihtaa seuraa Seinäjoen sisällä.

Salibandyliigassa kaudella 2008-09 debytoinut Hakala on pelannut pudotuspelit mukaan lukien 314 liigapeliä. Otteluista tasan 300 on taittunut SPV:n paidassa ja 14 Kooveen nutussa. Tehoja laitahyökkääjä on kirjauttanut 75+56=131. Viime kaudella Hakala iski 22 pinnaa. SM-mitaleja kokeneen hyökkääjän palkintokaapista löytyy seitsemän kappaletta.

– Ensinnäkin, haluan kiittää SPV:tä kaikesta mitä siellä pääsi kokemaan. Koen kuitenkin, että rajani pelaajana ei ole vielä saavutettu. Askeleiden eteenpäin ottamiseksi ja tavoitteideni saavuttamiseksi näen, että ympäristön muutos palvelee tavoitteitani kaikista parhaiten. Myös se, että Jymyllä on koossa laadukas joukkue ja paljon intoa tekemiseen, motivoi minua. Tarvitsen vielä yhden vaihteen omaan tekemiseen ja uskon, että se löytyy Jymystä, Hakala kommentoi Jymyn sivuilla.

Jymyn päävalmentajana jatkava Jarmo Eteläaho oli tyytyväinen uuteen kiinnitykseen.

– Ollaan joskus aiemmin Tommin kanssa puhuttu meillä pelaamisesta. Nyt asiat naksahtivat kohdilleen. Tommi saa uudenlaisen haasteen ja meillä on tarjota kokeneelle urheilijalle vastuuta. Tärkeä palanen ensi kauden joukkueeseen näyttämään tietä nuoremmille arjen haasteissa. Tommi sopii ihmisenä todella hyvin meidän huippuhyvähenkiseen joukkueeseen, Jymy-luotsi totesi samassa uutisessa.

Lähde: Jymyn uutinen

Jaakko Tiira
Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira