Liigat

KrP vahvistuu – Jonaeson näätäpaitaan Hämeenlinnasta

04.04.
2020
Liigat

Nico Jonaeson (toinen oik.) on ensi kaudella KrP:n mies. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP teki yhden kovimmista kaappauksista viime kauden jälkeen hankkimalla Steelersin Nico Jonaesonin riveihinsä Hämeenlinnasta.

Jonaeson, 25, on edustanut koko pääsarjauransa Steelersiä. Neljällä liigakaudella Jonaeson on pelannut 97 runkosarjan peliä ollen joukkueensa avainpelaajia tehoin 72+97=169. Divarissa Jonaeson pelasi kaksi kautta naulaten 98 (49+49) tehopistettä.

Viimeisen vuoden aikana Jonaeson on noussut myös maajoukkuerinkiin ja pelasi syksyllä Suomessa kolme maaottelua (0+1). Aiemmin Jonaeson on edustanut myös Suomen U23-maajoukkuetta neljän ottelun verran (0+5).

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen