Divarit

Kuukauden pelaajat valittu – Kailiala, Sundström ja Alaluusua saivat kunnian

01.04.
2020
Divarit

Miko Kailialasta maaliskuun paras miesten liigassa. Kuva: Esa Takalo

Salibandykausi laitettiin säppiin kesken puolivälierävaiheen koronaviruksen vuoksi. Otteluita ehdittiin pelata maaliskuun puoliväliin asti.

Maaliskuun pelaajat on nyt arvostettu kaikissa kolmessa pääsarjassa. TPS:n Miko Kailiala iski kolmeen puolivälieräpeliin tehot 3+5 ja oli vahvasti viemässä joukkuettaan välieriin ennen kauden keskeytystä. Kailiala muun muassa iski voittomaalin kolmannen pelin jatkoajan lopussa.

Ella Sundström nosti tasoaan eritoten naisten Salibandyliigan ylemmässä sijoitussarjassa. Hyökkääjä naulasi neljään peliin tehot 4+7 ja oli tärkeä osa sille, että PSS nousi sijoitussarja A:n voittoon.

Divarin puolella kuukauden pelaajaksi arvostettiin Kirkkonummi Rangersin Samuli Alaluusua. Alaluusua oli vahvassa roolissa, kun Rangers nappasi paikan Divarin välierissä. Tehot 7+2 olivat siivittämässä joukkuetta 2-1-otteluvoittoihin.

Miesten Salibandyliigan ja naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnoista vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen