Ulkomaat

My Kippilä jatkaa uraansa KAIS Morassa – ”Oli mukavaa päästä pelaamaan MM-kisoissa”

09.04.
2020
Ulkomaat

My Kippilän ura jatkuu Ruotsissa. Kuva: perwiklund.se

Suomen maajoukkuetähti My Kippilä, 23 jatkaa peliuraansa Ruotsin Superliigan KAIS Morassa.

Kippilän kausi oli vaikea, sillä suurin osa siitä kului viime kaudella tulleesta polvivammasta toipumiseen. Kuntoutumisen vuoksi hän pelasi vain yhdeksän peliä (2+6). Joulukuussa puolustaja edusti Suomea MM-pronssiin päättyneissä Sveitsin MM-kisoissa.

– Viihdyn erinomaisesti KAIS:ssa ja Moran kaupungissa. Haluan jatkaa täällä lyhyen kauden jälkeen, joka johtui osin loukkaantumisesta ja myös koronasta. Kauteni sisälsi paljon kuntoutusta, mutta oli mukavaa päästä pelaamaan MM-kisoissa. Tuntui, että pääsin sitä parempaan vireeseen, mitä pidemmälle kausi eteni, Kippilä kommentoi seuran sivuilla.

Ruotsissa Kippilä on ehtinyt pelata jo viisi kautta Rönnbyssä ja Morassa (138 ottelua, 70+100). Suomessa Kippilä ehti pelata sitä ennen viisi kautta edustaen SB-Prota (125, 59+84). Puolustaja on saavuttanut Suomessa viisi mitalia (1-3-1) ja MM-tasolla pronssin lisäksi kaksi hopeaa.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen