Divarit

SalBa saa paluumuuttajan liigasta – ”On muuallakin aika hyviä tyyppejä kuin Raumalla”

05.04.
2020
Divarit

Niko Kaerla vaihtaa Nokian paidan tuttuun nuttuun. Kuva: Esa Takalo

SalBa saa joukkueeseensa tutun vahvistuksen, kun Niko Kaerla pukee jälleen ylleen raumalaisten pelipaidan.

Kaerla pelasi päättyneen kauden Nokian KrP:ssä ja sitä edeltävän Sveitsin NLB:ssä Unihockey Verbanossa, mutta sitä edelliset seitsemän kautta Kaerla pelasi SalBassa joko Divaria tai liigaa.

Toukokuussa 28 vuotta täyttävällä Kaerlalla on vyöllään nyt 118 Salibandyliiga- ja 73 Divari-ottelun kokemus.

– Nyt tuntui jotenkin vain parhaalta vaihtoehdolta palata kotiin. Näiden kahden vuoden aikana tuli kyllä kasvettua ihmisenä ja kehityttyä pelaajana myös. Näki senkin, että on muuallakin aika hyviä tyyppejä kuin Raumalla, Kaerla kertoo SalBan verkkosivuilla.

Tällä tietoa SalBa pelaa ensi kaudella 2. divisioonassa, kuten tälläkin kaudella. Suomisarjan paikkaan asti menestys ei riittänyt, ellei sitten kabineteissa tule myöhemmin muutoksia.

– Ensi kaudella taistellaan varmasti sarjanoususta, sillä meillä on erittäin laadukas nippu kasassa. Hyvä sekoitus kokenutta ja vähän nuorempaa koiraa, Kaerla arvioi.

SalBa kertoo samassa uutisessa, että sillä on koossa sopimukset 23 pelaajan ja neljän valmentajan kanssa. Päävalmentajan roolin ottaa Joni Rokosa, ja Ilkka Hurmerinta ja Sami Järvenpää täydentävät valmennustiimin. Myös pelaajana SalBassa jatkavan Janne Hyvösen vastuulla valmennusryhmässä ovat erikoistilanteet.

Iiro-Pekka Airola
Iiro-Pekka Airola
Toimittaja

Twitter: @ipairola