Divarit

Salibandyliiton YT-neuvottelut ohi – edessä lomautuksia vajaat 100 työviikkoa

20.04.
2020
Divarit

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Salibandyliitto uutisoi maanantaina YT-neuvotteluiden päättymisestä. Liitossa käytyjen neuvotteluiden taustalla oli koronapandemiasta virinnyt työmäärän tilapäinen väheneminen.

Kokonaisuutena lomautusten määrä on 100 työviikkoa, ja lomautukset koskevat koko henkilökuntaa. Lomautusten pituus on 2-6 viikkoa ja toteutetaan aikavälillä 27.4.-9.8. Lomautukset aiotaan toteuttaa porrastetusti ja eri sektoreilla vaikutukset ovat erilaisia. Osalle lomautus keskeyttää työnteon kokonaan ja osalle se lyhentää työviikkoa.

– Näin toimien tavoitteenamme on myös varmistaa liiton palveluiden toimivuus lomautuksista huolimatta. Lomautusten aikana voi kuitenkin tulla jonkin verran viiveitä eri toiminnoissa ja vastausajoissa.

– Valmistelemme edelleen kilpailukauden 2020-2021 käynnistämistä normaalin aikataulun mukaisesti, mutta tulemme toki tekemään vaihtoehtoisia suunnitelmia kilpailukauden aloituksen mahdollisen viivästymisen varalta, toiminnanjohtaja Kari Lampinen kommentoi jutussa.

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen