Sällström ja Westerlund jatkavat peliuriaan ulkomailla

Trine Sällströmin ura jatkuu ulkomailla. Kuva: Juhani Järvenpää

Trine Sällströmin ura jatkuu ulkomailla. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikingit ilmoitti viime viikolla, että Daniela Westerlund ja Trine Sällström eivät jatka joukkueen ensi kauden vahvuudessa. Molempien ura jatkuu ulkomailla.

Sällström on pelannut liigassa ErVin lisäksi M-Teamissa. Liigapelejä on kertynyt 138 (22+67). Suomea joulukuun MM-kisoissa edustanut puolustaja on saavuttanut liigassa yhden pronssimitalin.

– Upeat kolme vuotta olen saanut viettää hienojen ihmisten kanssa, hyvässä joukkueessa ja organisaatiossa. Olen viihtynyt erinomaisesti ja saanut paljon hyviä ystäviä, joten vaikka samalla olen innoissani tulevasta, on myös haikeaa lähteä. Odotan tulevalta uusia haasteita ja kehittyväni pelaajana, joita uudenlainen ympäristö toivottavasti tuo mukanaan. Suuret kiitokset kaikille, joiden kanssa on tullut tehtyä yhteistyötä seuran parissa, Sällström kommentoi.

Westerlund on pelannut liigaa ErVin lisäksi SB-Prossa ja PSS:ssa yhteensä 168 ottelun verran (70+81). Palkintokaappiin on kertynyt yhden hopean lisäksi kaksi SM-pronssia.

– Tulevasta sen verran, koin että nyt oli aika ottaa seuraava askel salibandyuran kannalta. Pääsee testaamaan miten rahkeet riittää kansainvälisillä kentillä. Ulkomaat on ollut suunnitelmana jo pidempään, mutta nyt ehjä ja terve kausi Suomessa sekä muu elämäntilanne ja opiskelut mahdollistivat ajankohdan tähän hetkeen. Varmasti myös hieno kokemus tulossa muunkin kuin salibandyn osalta. Lisäksi olen aina halunnut oppia puhumaan sujuvasti tulevan maan kieltä, Westerlund avasi.