Liigat

Tässä tulee Nokian KrP:n ensi kauden liigajoukkue – Naskali ja Lindstedt näätäpaitaan

09.04.
2020
Liigat

Nokian KrP:n ensi kauden joukkue on julkaistu. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP julkaisi joukkueensa torstaina kaudelle 2020-21. Ryhmään liittyi kolme uutta pelaajaa.

Tulijapuolelle KrP kiinnitti vielä kaksi uutta nimeä. Kooveessa ja LASBissa yhteensä 11 liigapeliä (0+1) pelannut Aatu Naskali, 19, ja Classicin Tino Lindstedt, 21, liittyvät tuoreimpina niminä ryhmään. Lindstedt on kaksinkertainen Suomen mestari ja on pelannut kahdella viime kaudella 29 liigapeliä (2+5). Kaksikon lisäksi viime kaudella LASBin pääluotsina toiminut Ilja Pantzar toimii ensi kauden joukkueen valmennusryhmässä.

Lähtijäpuolelta Mikko Immonen ja Matti Koskela lopettavat uransa. Samuli Salomaan ura jatkuu Divarin Kooveessa ja Niko Kaerlan Rauman SalBassa. Atte Lahden tilanteesta ei ole tarkempaa tietoa.

– Olemme tyytyväisiä tulevan kauden joukkueeseen. Tarkoituksenamme on ollut pitää vaihtuvuus mahdollisimman pienenä ja siinä olemme onnistuneet hyvin. Pääprioriteettina oli pitää joukkueen tärkeät runkopelaajat Näätäpaidassa ja lisäksi saada omia junioreita tuotua mukaan liigarinkiin, samalla hiukan joukkuetta nuorentaen.

– Pelaavasta kokoonpanosta uransa lopettaneen Matti Koskelan henkisen johtajuuden menetys on kaikkein suurin. Lisäksi Mikko Immonen valitettavasti joutui vammojen myötä lopettamaan uransa. Mikon roolia ottamaan saimme hankittua Nico Jonaesonin ja tällä julkaisuhetkellä neuvottelut ovat vielä 1-2 puolustajan kanssa kesken, manageri Marko Salmela avasi joukkueen tilannetta.

Nokian KrP 2020-21:
#2 Joni Henttonen
#3 Mikko Santanen
#4 Morics Krumins
#9 Joonatan Kovanen
#12 Elias Siira
#13 Emil Eklund
#15 Anton Roth
#22 Miro Tuomala (MV)
#23 Roope Wikström
#24 Sami Savolainen
#30 Juho Saros (MV)
#33 Jere Mattila
#34 Jesse Kanerva (MV)
#40 Vili Liponen
#41 Tomas Estovirta
#44 Mikko Laakso
#50 Oskari Tenho
#52 Aleksi Peltola
#61 Lauri Alkki
#67 Aaro Auvinen
#70 Joona Rantala
#71 Simo Paulaharju
#72 Henri Johansson
#80 Aatu Naskali
#86 Tino Lindstedt
#87 Elmo Luoto
#88 Nico Jonaeson

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen