Divarit

Lavonen jatkaa O2:ssa – ”Tuo joukkueeseen omalla kokemuksellaan johtajuutta”

26.05.
2020
Divarit

Lauri Lavonen (vas.) jatkaa peliuraansa Divarissa. Arkistokuva: Esa Jokinen

Puolustaja Lauri Lavonen, 28, jatkaa pelaajauraansa miesten Divarin O2-Jyväskylässä.

Lavonen on pelannut 169 liigaottelua Happeessa ja Nokian KrP:ssa. Palkintokaapista löytyy SM-kulta sekä kaksi SM-hopeaa.

– Hienoa, että Lauri päätti jatkaa vielä uraansa Amppareissa! Lärän ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu kokonaisvaltainen ja aktiivinen pelaaminen hyökkäys- sekä puolustussuuntaan. Hän tuo joukkueeseen omalla kokemuksellaan johtajuutta ja myös uskallusta kertoa oma mielipiteensä asioista; näin koko joukkueen kulttuuria saadaan vietyä eteenpäin. Lärä tulee ensi kaudellakin voittamaan suurimman osan 1vs1- tilanteistaan ja kihauttaa samalla muutaman byyrin kuuluisalla lonkkalämärillään, päävalmentaja Joonas Kaasalainen hehkutti.

O2:n sopimustilanne 23.5.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli, Mitri Tuomala, Oscar Salminen, Tuomas Rautiainen, Lauri Lavonen

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen