Divarit

Lundell palaa O2-paitaan – ”Piiska tulee heilumaan kuin Tuskafestareilla konsanaan”

27.06.
2020
Divarit

Joonas Lundellin (oik.) ura jatkuu Divarissa. Kuva: Ari Arola

Viime kaudella Salibandyliigan Welhoja edustanut Joonas Lundell, 23, palaa Divarin O2-Jyväskylän vahvuuteen.

Lundell on pelannut urallaan yhden kauden Divaria O2:ssa tehoin 16+9. Viime kauden liigassa puolustaja naulasi yhdeksän pistettä (5+4).

– Tekee höpöniä saada Lundi takaisin taikurikierrokselta Amppareihin. Lundell tuo kokeneena pelaajan johtajuutta joukkueeseen ja näyttää omalla tekemisellään mallia myös muille pelaajille. Lundi on myös oivallinen rightin puolen ase, joka pystyy kihauttamaan maaleja tasakentällisin ja erikoistilanteista. Kauden aikana Lundin piiska tulee heilumaan kuin tuskafestareilla konsanaan, Kaasalainen sanoitti.

Sopimustilanne 25.6.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli, Mitri Tuomala, Oscar Salminen, Tuomas Rautiainen, Lauri Lavonen, Julius Sieppi, Ilkka Tepponen, Joonas Lundell

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen