Liigat

Niemisen pääsarjaura toistaiseksi telakalle – ”Kroppa ei kestä tällä hetkellä”

25.06.
2020
Liigat

Antti Niemistä ei nähdä ensi kaudella OLS-paidassa. Kuva: Ari Arola

OLS:n keskushyökkääjä Antti Nieminen, 30, laittaa ainakin toistaiseksi pääsarjauransa katkolle, kertoo OLS kotisivuillaan.

Nieminen on pelannut pitkään pääsarjatasolla ja liigapelejä on kertynyt 216 (42+74). OLS:n kanssa Nieminen on esiintynyt myös Divarissa 56 kertaa (15+33).

– Yritin vielä huhtikuun aikana tehdä kovillakin tehoilla treenejä, mutta ei siitä tullut mitään. Kroppa ei kestä tällä hetkellä. Siihen päälle kun laittaa lisääntyneet kiireet töissä, tämä päätös tuntui tässä hetkessä ainoalta järkevältä, Nieminen kertoi seuran sivuilla.

OLS:n tukipilareihin useamman kauden ajan kuulunut Nieminen ei sano kuitenkaan, että lopettamispäätös olisi lopullinen, vaikka kiittääkin OLS:aa menneistä vuosista. Yksi syy tämän hetken päätöksen takana on myös joukkueen viime vuosien menestys.

– Olemme kuitenkin joukkueena nyt jämähtäneet neljän viime vuoden aikana samoille sijoille ja oma rooli on ollut joukkueissa aina suhteellisen iso. Koen ehkä myös niin, että nyt on muiden aika saada mahdollisuus viedä joukkuetta uudella tasolle, Nieminen sanoitti.

Lue lisää OLS:n sivuilta

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen