Liigat

Sieväsen pääsarjauran päätökselle sinetti ainakin toistaiseksi – ”Oli mahtavaa olla osana tätä tarinaa”

29.06.
2020
Liigat

Mikael Sievänen vahvisti pääsarjauran päättymisen, mutta jätti vielä takaportin tuleville vuosille. Kuva: Jarmo Koskela

Indians-konkari Mikael Sievänen kertoi jo aiemmin keväällä, että kausi 2019-20 on jäämässä uran viimeiseksi.

198 liigapeliä (80+72) Indiansissa pelannut Sievänen vahvisti asian viime viikolla Indiansin Instagram-tilillä.

”Nyt on omalta osalta sotakirves haudattu ja hetken aikaa voi keskittyä rauhanpiipun polttamiseen. Ura liigatasolla päättyy ainakin toistaiseks (aina pitää jättää sauma comebackiin). Haluan kiittää Westend Indiansia kaikista 9:stä yhteisestä vuodesta. Oli mahtavaa olla osana tätä tarinaa.

Kiitokset kaikille joiden kanssa sain kunnian työskennellä eli ainakin seuran työntekijöille, valmentajille, faneille ja etenkin huikeille pelikavereille. Ootte ollu iso syy miks hallille on aina ollu niin nasta mennä! Kiitos myös muulle lajiväelle, vastustajille ja tuomareille. Isoimmat kiitokset menee kuitenkin vanhemmille ja tietenkin tyttöystävälle, jotka on jaksanu tukea ja kannustaa koko peliuran ajan”.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

”Nyt on omalta osalta sotakirves haudattu ja hetken aikaa voi keskittyä rauhanpiipun polttamiseen. Ura liigatasolla päättyy ainakin toistaiseks (aina pitää jättää sauma comebackiin 😉). Haluan kiittää @westendindians kaikista 9:stä yhteisestä vuodesta. Oli mahtavaa olla osana tätä tarinaa. Kiitokset kaikille joiden kanssa sain kunnian työskennellä eli ainakin seuran työntekijöille, valmentajille, faneille ja etenkin huikeille pelikavereille 🖤 💛 Ootte ollu iso syy miks hallille on aina ollu niin nasta mennä! Kiitos myös muulle lajiväelle, vastustajille ja tuomareille. Isoimmat kiitokset menee kuitenkin vanhemmille ja tietenkin tyttöystävälle, jotka on jaksanu tukea ja kannustaa koko peliuran ajan 💗” – @sievamicke #20 #happyfeetout #Heimo

Henkilön WESTEND INDIANS // #Heimo 💛🖤 (@westendindians) jakama julkaisu

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen