Liigat

TPS hankki vahvistuksen takalinjoilleen – Storgårds turkulaisjoukkueeseen

26.06.
2020
Liigat

Erik Storgårds pelaa ensi kaudella TPS:ssa. Kuva: perwiklund.se

Puolustaja Erik Storgårds, 26, pelaa ensi kaudella F-liigaa TPS-paidassa.

Viimeiset kaksi kautta Ruotsin liigan Siriuksessa pelannut Storgårds oli yksi siirtoikkunan mielenkiintoisimmista nimistä. Ruotsissa Storgårdsin tilille kertyi yhteensä 72 peliä (16+24).

Suomessa Storgårds on edustanut SSV:tä ja Oilersia Salibandyliigassa 132 ottelun verran (13+21). SSV-vuosina puolustaja saavutti neljä SM-mitalia, joista kaksi oli hopeisia ja kaksi pronssisia.

– Todella hyvät fiilikset siitä, että saatiin sopimus aikaiseksi ja pääsen edustamaan yli lajirajojen yhtä Suomen perinteikkäimmistä seuroista. Uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta erityisesti pallollisella osaamisellani ja tuomaan tulivoimaa takalinjoille, Storgårds kommentoi seuran sivuilla.

TPS:n päävalmentaja Janne Kainulainen näki uuden hankinnan leventävän jo ennestään vahvaa puolustusarsenaalia.

– Erik tuo meidän jo ennestään todella vahvaan puolustajakatraaseen lisää kovaa kilpailua ja mahdollisuuksia. Vahvana pallollisena puolustajana tunnettu kokenut pelaaja tuo meille erikoisosaamista alakertaan ja kaksi kautta isossa roolissa Ruotsin kovassa pääsarjassa on vienyt Erikiä paljon eteenpäin pelaajana ja ihmisenä.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen