Liigat

Happee rytkii seitsemän harjoituspeliä vajaan kuukauden sisään – kohtaa Classicin ja KrP:n kahdesti

21.07.
2020
Liigat

Happee tiedotti harjoituspeliensä aikataulusta. Kuva: Esa Takalo

Happee tiedotti harjoituspeliensä ohjelmasta somekanavillaan. Jyväskyläläiset pelaavat elo-syyskuussa seitsemän treenimatsia. Vastaan asettuu pelkästään liigajoukkueita.

Happee avaa harjoituspeliurakkansa elokuun puolivälissä 70 kilometrin päässä Jyväskylästä sijaitsevassa Joutsassa, LASB:n astellessa vastapuolelle.

Seuraavalla viikolla Hirvet rypistävät kolme ottelua. Keskiviikkona (19.8.) se kohtaa nousijajoukkue Nurmon Jymyn Palokassa, perjantaina (21.8.) Nokian KrP:n Raholassa ja vielä sunnuntaina (23.8.) Näätälauman Jyväskylän Monnarilla.

Myös Classicia vastaan Happee vääntää kahdesti. Ensin lauantaina 29.8. Monnarilla ja kolmea päivää myöhemmin Tampereella. Hirvien tiiviin harjoituspeliurakan päättää perinteikäs Väli-Suomen vääntö SPV:n kanssa Seinäjoella syyskuun 11. päivä.

Runkosarjassa kahdeksanneksi sijoittunut Happee koki jonkin verran pelaajaliikennettä viime kauden jälkeen. Maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen palasi Sveitsistä, Panu Kotilainen Tšekistä. Uusina miehinä hirvipaitaan saapuvat Roni Laasonen EräViikingeistä sekä sveitsiläinen Silvan Bollinger Könizistä. Myös Happeen valmennus vaihtui, kun Mikko Lehto hyppäsi syrjään ja Lehdon valmennustiimiin kuulunut Tero Kotilainen nousi päävastuuseen.

Lähtijäpuolella Happeessa ovat Sveitsiin siirtyneet Jami Manninen sekä Juha Rautiainen. Mika Kohosen ura jatkuu Storvretan penkin takana. Jalo Kouvonen vaihtoi Nokialle, jonka lisäksi nuoret Tuomas Rautiainen ja Oscar Salminen lähtivät hakemaan vauhtia urilleen paikalliskilpailija O2:n riveistä.

Jaakko Tiira
Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira