Liigat

HäSa: Steelers virittelemässä melkoista siirtopommia – neuvottelee Eero Kososen kanssa

04.07.
2020
Liigat

Eero Kososen uusi osoite saattaa olla Hämeenlinna ja Steelers. Kuva: Juha Käenmäki

Maajoukkuetorjuja Eero Kososen jatkokuviot ovat pysyneet hämärän peitossa. Hämeen Sanomien mukaan Kosonen neuvottelee nipin napin sarjassa säilyneen Steelersin kanssa.

HäSa kertoo Kososen tavanneen hämeenlinnalaisten seurajohtoa tällä viikolla. Steelersin puheenjohtaja Mika Walkamo vahvisti neuvottelut lehdelle.

– Kyllä neuvotteluja käydään, mutta ei näistä koskaan tiedä. Hirveä lottovoitto on, jos tämän tasoinen kaveri saataisiin riveihin. Maailman paras pelaaja jos tulisi, olisihan se hämeenlinnalaiselle salibandylle juhlan paikka, Walkamo sanoi HäSalle.

Maajoukkueen monivuotisen ykköstorjujan naaraaminen Hämeenlinnaan olisikin yksi kaikkien aikojen siirtopommeista. Steelersin nousi liigaan kabinetin kautta keväällä 2016. Avauskaudellaan Teräsmiehet yllätti ja sijoittuivat kymmenenneksi. Sittemmin sijoitukset ovat löytyneet pohjakolmikosta.

Viime kaudella Steelers vältti täpärästi suoran putoamisen. Nuori ja kesken kauden valmentajaa vaihtanut joukkue keräsi 12 pistettä.

Kososen saapuminen olisi melkoinen paukku siinäkin mielessä, ettei Steelers ole viime vuosina juuri siirtomarkkinoilla juhlinut, eikä tämä kesä ole tehnyt poikkeusta. Ylivoimainen johtotähti Nico Jonaeson vaihtoi Nokialle, kahden viime kauden aikana 29 maalia ampunut Niko Einiö Sveitsiin. Tilalle Steelers on kaivanut pelaajia 2-divisioonan RSS Panthersista.

Jaakko Tiira
Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira