Videot

Kollaasi: Lämäri laulamaan! Miko Kailialan kymmenen komeinta osumaa

13.07.
2020
Videot

Kailiala on pyssyttänyt uransa aikana 351 liigamaalia. Kuva: Anssi Koskinen

Sosiaalisen median kanaviin salibandysisältöä tuottava 221floorball kokosi videolle TPS-hyökkääjä Miko Kailialan uran kymmenen komeinta osumaa.

Maalikimarassa etenkin Kailialan tavaramerkkinä tunnettu tulinen lämäri on vahvasti edustettuna. Kolmissa edellisissä MM-kisoissa Suomea edustanut hyökkääjä voitti hiljattain maajoukkueen lämärikisan.

Salibandyliigassa TPS:n lisäksi SSV:tä ja EräViikinkejä edustanut Kailiala, 27, on iskenyt uransa aikana pudotuspelit mukaan lukien 351 maalia ja 529 pistettä. A-maajoukkuetta Kailiala on edustanut 64 kertaa ja summannut tehot 29+19=48.

Jaakko Tiira
Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira