Liigat

Näätälauma julkaisi elokuun harjoituspelinsä – kohtaa Raholassa kolme liigajoukkuetta ja yhden divarinipun

01.07.
2020
Liigat

KrP pelaa elokuussa neljä harjoituspeliä. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP tiedotti sosiaalisen median kanavillaan elokuun harjoituspeleistä.

Näätälaumaa pelaa neljä harkkamatsia Raholassa. Keskiviikkona 5. elokuuta vastaan asettuu Divarin viime kauden yllättäjä Pirkkalan Pirkat. Heti seuraavana päivänä KrP isännöi Steelersiä. Seuraavalla viikolla (ke 12.8.) nousijajoukkue Nurmon Jymy matkaa Länsi-Tampereelle. Viikkoa myöhemmin torstaina 21.8. Näädät kohtaavat Happeen.

KrP uudistui siirtomarkkinoilla jonkin verran. Steelersin tehohyökkääjä Nico Jonaeson ja kokenut Happee-pakki Jalo Kouvonen siirtyivät Näätiin ja kohtaavat näin ollen entiset seuransa. Muita uusia tulijoita ovat Classicista napattu nuori Tino Lindstedt sekä LASBsta valmentaja Ilja Pantzarin mukana siirtynyt Aatu Naskali.

Lähtijäpuolella olivat pääsarjauransa päättäneet Mikko Immonen ja Matti Koskela sekä vanhoihin seuroihinsa Kooveehen ja SalBaan palanneet Samuli Salomaa ja Niko Kaerla. Myös puolustaja Atte Lahti jatkaa uraansa muissa maisemissa.

Jaakko Tiira
Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira