Liigat

Oilers avaa harjoituspelikautensa jo heinäkuussa – toinen uran jatkoa pohtineista kokeneista pelaajista on sittenkin jatkamassa

28.07.
2020
Liigat

Oilers pelaa kuusi harjoitusottelua. Kuva: Jarmo Koskela

F-liigakauteen valmistautuva Oilers tiedotti somekanavillaan pelaavansa kuusi harjoitusottelua.

Runkosarjassa toiseksi sijoittunut espoolaisryhmä avaa harjoituspelikautensa jo heinäkuussa, kun se matkaa kuun viimeisenä päivänä Kirkkonummelle ja Rangersin vieraaksi. Seuraavat kaksi otteluaan Oilers pelaa Esport Arenalla EräViikinkejä (7.8.) ja Tiikereitä (13.8) vastaan.

Elokuun lopulla Öljymiehet kohtaavat LASB:n Tapiolassa. Kaksi viimeistä peliään se pelaa syyskuussa ErVin kanssa Mosahallissa ja Tiikereitä vastaan Tikkurilan urheilutalolla.

Oilers julkaisi tulevan kauden joukkueensa huhtikuun puolivälissä. Uusina miehinä Oilers-nuttuun saapuvat Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti, molemmat Sveitsistä. Alexander Nyman palaa Tapiolaan opiskeluvaihdossa ja 2-divarin Blue Foxissa vietetyn kauden jälkeen. Lisäksi Oilersin rosterissa on muutamia pelaajia try-outilla, muun muassa Indiansissa viime vuodet pelannut Miko Summanen.

Lähtijäpuolella taas on pienempään rooliin jääneet Kalle Keskitalo ja Antti Aarnio. Keskitalo suuntaa Sveitsin divariin, Aarnio Divariin nousseeseen Hawksiin.

Joukkueen julkistuksen yhteydessä seura kertoi pitkäaikaisten luottopelaajien Casper Pfitznerin ja Sylvester Raikamon pohtivan uriensa jatkoa. Huhujen mukaan molemmat ovat myös pohtineet ulkomaille siirtymistä. Pääkallon tuoreimpien tietojen mukaan Pfitzner olisi kuitenkin jatkamassa Öljymiehissä. Raikamo taas on siirtymässä jäähdyttelemään.

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira