Maajoukkueet

Suomen miesten ja alle 23-vuotiaiden maajoukkueet peruivat syyskuun harjoitusturnauksensa: ”Yhteisleiristä miesten kanssa on enemmän hyötyä”

30.07.
2020
Maajoukkueet

Miesten maajoukkue ja U23-maajoukkue kohtasivat heinäkuussa Eerikkilässä. Kuva: Ville Vuorinen

Suomen miesten maajoukkue ei osallistu syyskuun alussa Tšekissä pelattavaan harjoitusturnaukseen. Syynä on koronatilanne ja sen tuomat tiukentuneet matkustusrajoitukset.

Suomen miehet olisivat pelanneet Tšekkiä, Sveitsiä ja Slovakiaa vastaan. Turnaus oli määrä pelata 4.-6.9.

Maajoukkue pitää kyseisenä viikonloppuna Eerikkilässä yhteisen harjoitusleirin alle 23-vuotiaiden maajoukkueen kanssa. Suomen U23-maajoukkue ei näin ollen matkusta Latvian neljän maan turnaukseen.

U23-maajoukkueen oli määrä kohdata Sveitsin U23-maajoukkue sekä Latvian ja Saksan miesten maajoukkueet. Saksa oli jo ehtinyt perua tulonsa, ja Sveitsin heikentynyt tautitilanne muutti myös käkikellomaan osallistumisensa epävarmaksi.

– Kun vielä pyrimme samaan aikaan takaamaan miehille mahdollisimman hyvän valmistautumisen joulukuun kotikisoihin, on yhteisleiristä miesten kanssa enemmän hyötyä kuin U23:n lähdöstä tällaisessa tilanteessa Latviaan, Salibandyliiton huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala kommentoi liiton uutisessa.

Lähde: Salibandyliitto

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira