HäSa: Kososen ja Steelersin neuvottelut edelleen kesken – ”Uraa on tarkoitus edelleen jatkaa”

Jatkuuko Eero Kososen ura Steelersissä? Kuva: Ville Vuorinen

Jatkuuko Eero Kososen ura Steelersissä? Kuva: Ville Vuorinen

Huippuvahti Eero Kososen ja hämeenlinnalaisen Steelersin sopimusneuvottelut ovat edelleen kesken, uutisoi Hämeen Sanomat.

Sama paikallislehti kertoi heinäkuun alussa Kososen ja runkosarjassa toiseksi viimeiseksi sijoittuneen Steelersin sopimusneuvotteluista.

HäSa:n tavoittama Kosonen vahvistaa neuvottelujen jatkumisen, mikä on jo itsessään merkittävä uutinen. Ensi kuussa 34 vuotta täyttävä maajoukkuevahti kertoo myös, että uraa on edelleen tarkoitus jatkaa.

– Neuvotteluja käydään suuntaan ja toiseen. Pelaajana olen pelannut sen verran, etten keskeneräisiin asioihin halua ottaa kantaa. Uraa on tarkoitus edelleen jatkaa, mutta tässä vaiheessa ei ole muuta kommentoitavaa, Kosonen sanoi HäSa:lle.

Myös Steelersin toiminnanjohtaja Noora Lavonen kommentoi neuvotteluita paikallislehdelle niukkasanaisesti.

– Mitään vahvistusta asiassa ei ole tullut ja neuvottelut ovat kesken.

Pääkallo tavoitteli Kososta viime viikolla sopimusneuvotteluiden tiimoilta. Emme kuitenkaan tavoittaneet Kososta kommentoimaan. Lavonen taas ei halunnut kommentoida neuvotteluita Pääkallolle.

Sopimusneuvottelut HäSa:lle heinäkuussa vahvistanut Steelersin hallituksen puheenjohtaja Mika Walkamo kertoi Pääkallolle neuvotteluiden olevan kesken ja lisäsi haluavansa Kososen kovasti Hämeenlinnaan.

Lähde: Hämeen Sanomat