Divarit

O2 hankki hyökkääjän kakkosdivisioonasta – ”Pallollista osaamista ja pörssivoimaa joukkueeseen!”

03.08.
2020
Divarit

Mikael Määttä siirtyy O2-Jyväskylän paitaan. Kuvivtuskuva: Esa Jokinen

Miesten Divarin O2 ilmoitti viikonloppuna tehneensä pelaajasopimuksen Mikael Määtän kanssa.

O2 kuvailee tiedotteessaan Määttää kokeneeksi pelaajaksi, vaikka pääsarjakokemusta häneltä ei toistaiseksi löydykään. Hyökkääjä on ollut erittäin tehokas viime vuosina Sisä-Suomen kakkosdivisioonassa iskien 99 otteluun tehot 91+113=204.

– Loistavaa, että saatiin Mäde mukaan joukkueeseen! Mäden mukana saamme rutkasti pallollista osaamista ja pörssivoimaa joukkueeseen! Hän on erittäin peliälykäs pelaaja, joka hoitaa myös puolustusvelvoitteet viimeisen päälle. Tulemme paljon näkemään vasemman laidan nousuja, jotka päättyvät mehutölkin korkuiseen alatappiin, pääluotsi Joonas Kaasalainen suitsutti.

Sopimustilanne 2.8.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli, Mitri Tuomala, Oscar Salminen, Tuomas Rautiainen, Lauri Lavonen, Julius Sieppi, Ilkka Tepponen, Joonas Lundell, Joni Lempinen, Mikael Määttä

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen