Liigat

Oilers julkaisi pelaajasopimuksen – Summanen vakuutti try out -jaksolla

10.08.
2020
Liigat

Miko Summasen pelit jatkuvat toisessa espoolaisjoukkueessa. Kuva: Joni Winsten/Safelight Oy

Esport Oilers kertoi maanantaina kotisivuillaan tehneensä tulevan kauden kattavan pelisopimuksen hyökkääjä Miko Summasen, 25, kanssa.

Summanen on pelannut liigatasolla viisi kautta naapuriseura Westend Indiansissa yhteensä 130 ottelua (15+13). Hyökkääjä on profiloitunut liigaurallaan työteliäänä roolipelaajana.

– Miko Summanen vakuutti try out -jaksollaan sekä valmennusjohdon että joukkueen. Joukkueen mukana ollessaan Summanen on vakuuttanut ja lunastanut koko joukkueen luottamuksen. Vakuuttavien näyttöjen myötä päätimme tehdä Summasen kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen, Oilers-luotsi Heikki Luukkonen kommentoi seuran sivuilla.

Summanen liittyy siihen melko pitkään listaan pelaajista, jotka ovat viimeisen vajaan kymmenen vuoden aikana pelanneet molemmissa espoolaisjoukkueissa.

– Ennen mukaan liittymistäni mielikuvani Oilersista oli todella kilpailuhenkinen ja kova joukkue. Koin Oilersin isona ja perinteikkäänä seurana, jossa kuulemani mukaan asiat hoidetaan viimeisen päälle hyvin.

– Mukaan liityttyäni ennakkomielikuvani pitivät paikkansa. Joukkue otti minut todella hyvin vastaan, tunsin muutaman pelaajan jo entuudestaan mikä varmasti helpotti entisestään mukaan liittymistä. Olen saanut olla oma itseni ja nauttinut täysin rinnoin Oilersissa olemisesta. Joukkueessa on paljon nuoria hyviä pelaajia sekä kokeneempia konkareita mistä syntyy hyvä kombinaatio kentällä ja sen ulkopuolella. Yhteishenki on loistavalla tasolla ja treeneissäkin on hauskaa! Hommat tehdään viimeisen päälle hyvin ja välillä naureskellaan, eli mielestäni täydellistä, Summanen kiitteli.

Oilersin uutinen

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen