Juniorit

B-pojat paketoivat juniorien SM-karsinnat viikonloppuna – tässä lohkotilanteet ja otteluohjelmat

11.09.
2020
Juniorit

OLS on vahvasti matkalla B-poikien SM-sarjaan. Kuva: Esa Takalo

Viimeisetkin juniorien SM-sarjapaikat ratkotaan viikonloppuna, kun B-pojat jatkavat toissa viikolla aloittamaansa karsintaurakkaa.

B-poikien karsinnat starttasivat kolme viikkoa sitten esikarsinnalla, josta varsinaiseen karsintaan eteni 12 joukkuetta. Toiset 12 pääsivät karkeloihin seurarankingin perusteella.

Varsinaisia karsintoja pelataan neljässä kuuden joukkueen lohkossa. Jokaisessa lohkossa on pelattu kolme ottelua. Lohkojen kaksi viimeistä peliä pelataan lauantaina.

Kunkin lohkon ykkönen ja kakkonen etenevät suoraan SM-sarjaan. Loput neljä joukkuetta ratkotaan sunnuntaina pelattavassa ristiinkarsinnassa. Niissä kohtaavat lohkojen sijoille 3. ja 4. sijoittuneet joukkueet.

Lohkosta 1 SM-sarjaan ovat vahvasti tyrkyllä EräViikingit ja Tiikerit, jotka voittivat kaikki kolme peliään. Toisessa lohkossa Oilers NG ja Hatsina ovat viidellä pisteellä vahvoilla, joskin SPV ja Josba vaanivat kahden pisteen päässä. Lohkoa 3 johtaa OLS puhtaalla pelillä, pisteen päässä seuraava Karhut on myös hyvissä asemissa. Neljännessä lohkossa on tasaisempaa. TPS ja Happee ovat kärjessä viidellä pisteellä, mutta LASB kärkkyy vain pinnan päässä.

Lohkotilanteet:
Lohko 1
Lohko 2
Lohko 3
Lohko 4

Otteluohjelma

Jaakko Tiira
Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira