Divarit

Divarissa nimekkäitä viime hetken muutoksia – Tähkä jatkaakin Josbassa, Liukolampi 2. divariin

16.09.
2020
Divarit

Tuomas Liukolampea ei sittenkään nähdä Divarissa. Kuva: Iiro Karesniemi

Divarissa nähtiin kauden alla kaksi merkittävää pelaajasiirtoa.

Viime kaudella ÅIF:n paidassa liigaa tehoin 13+12=25 pelanneen Tuomas Liukolammen piti edustaa alkavalla kaudella Divariin noussutta Hawksia. Helsinkiläisseura julkaisi 25-vuotiaan Liukolammen sopimuksen jo huhtikuussa. 2-divisioonassa pelaava Jokerit kuitenkin tiedotti tehneensä yksivuotisen sopimuksen hyökkääjän kanssa.

– Viime kausi ÅIF:ssa oli hieno, mutta kesän aikana kypsyi päätös etten lähde pääsarjatasolle tulevalla kaudella, joten Jokerit oli hyvä vaihtoehto tähän saumaan, Liukolampi kommentoi Jokerien tiedotteessa.

Liukolammen kanssa ÅIF:n liiganousua toissa kaudella juhlineen Kasper Tähkän, 20, piti pelata tulevalla kaudella sipoolaisten riveissä. Tähkän sopimus julkaistiin keväällä varsin näyttävällä videolla.

Joensuun paikallislehti Karjalainen kuitenkin uutisoi tiistai-iltana Tähkän ja ÅIF:n purkaneen sopimuksensa. Viime kaudella Josban riveissä tehot 11+8=19 summannut puolustaja pelaa sittenkin joensuulaisten riveissä. Josban tiedotteessa, jossa julkaistiin koko joukkue, Tähkä oli merkitty hyökkääjäksi.

Divari alkaa tulevana lauantaina töydellä seitsemän ottelun kierroksella.

Jaakko Tiira
Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira