Liigat

”Sählyohjelma” tuo uusia kulmia huippusalibandyyn – ”Vähintään viisi vuotta ollut puhetta”

20.09.
2020
Liigat

Jani Kukkola joutuu grilliin uutuusohjelmassa. Kuva: Kuvakaappaus videosta

Salibandyselostaja ja -toimittaja Tuomo Reponen on tarttunut härkää sarvista. Reposen ensimmäinen jakso ”Sählyohjelma”-ajankohtaisohjelmasta julkaistiin lauantaina F-liigakauden alla.

Reponen avasi ajatuksiaan Facebook-sivuillaan.

– Ajankohtaisohjelma liikkuvan kuvan muodossa on puuttunut salibandysta ja siitä on vähintään viisi vuotta ollut puhetta eri henkilöiden kanssa. Melkein aina vastaan ovat tulleet aika tai resurssit, usein molemmat.

– Minulle vapautui aikaa työrintamalla, joten päätin vihdoin toteuttaa sen, mitä kauan oon pohtinut. Sählyohjelman pilottijakso on nyt julki. Jonkin verran tuli takapakkia suunnitelmiin viime hetkillä, mutta silti olen tyytyväinen siihen, mitä Riston (Honkasalmi) kanssa saatiin aikaan, Reponen kertoi.

Reponen kertoi myös, että ohjelman tekoon on ajallisia resursseja, mutta taloudellisia tukijoita kaivattaisiin edelleen mukaan. Avausjaksossa käydään läpi Super Cupin otteluita, haastetaan Jani Kukkola EräViikingit-tietovisaan ja Eero Kosonen kertoo lopuksi mietteitä urastaan sekä yllätyssiirrostaan Steelersiin.

*Tuomo Reponen kuuluu Pääkallo.fi:n toimitusvahvuuteen.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen