Divarin ja Suomisarjan joukkueissa koronatartuntoja – SB Vaasa karanteeniin, Hawksin tilannetta punnitaan

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Miesten Divarin ja Suomisarjan joukkueiden parissa on todettu koronavirustartuntoja.

Suomisarjan SB Vaasa kertoi lauantaina, että sen pelaajalla on todettu koronavirustartunta. Koko joukkue laitettiin 14 päivän karanteeniin ja ainakin SB Vaasa-MLT sekä viikonlopun Suomen Cupin ottelu siiretään.

Salibandyliitto uutisoi sunnuntaina, että Divarin Hawksissa on todettu koronavirustartunta. Täten sunnuntain Koovee-Hawks siirtyy myöhempään ajankohtaan. Karanteenien suhteen ei ole tehty vielä päätöksiä Hawksia koskien.

Hawksin tapaus on kolmas koronavirustapaus Divarissa. Rangersin karanteeni päättyy tänä viikonloppuna ja SB Vantaan joukkue joutui kahden viikon karanteeniin aiemmin viikolla.

Sunnuntaina iltapäivällä EräViikingit ilmoitti verkkosivuillaan, että seura on asettanut miesten Divarissa pelaavan EräViikingit Akatemian ja A-nuorten SM-sarjassa pelaavan EräViikinkien yhteisjoukkueen toistaiseksi karanteeniin, kun joukkueen yhdellä pelaajalla on todettu positiivinen covid-19-tartunta.

Juttua päivitetty 4.10. klo 16: Lisätty tieto EräViikinkien asettamasta karanteenista.