Divarit

Ei muutoksia tällä hetkellä – salibandytoiminta jatkuu

23.10.
2020
Divarit

Kuvituskuva: Iiro Karesniemi

Oheen on kerätty viimeisimmät tiedot ja ohjeistukset salibandytoiminnan jatkamisen osalta.

Salibandyn tavoitteena on edelleen taata jatko turvalliselle harrastamiselle ja sarjatoiminnalle. Pelit jatkuvat tulevanakin viikonloppuna.

Salibandyn parissa toimivien on syytä jatkaa toimimista turvallisesti ja vastuullisesti – toimitaan viranomaisohjeiden mukaisesti, huolehditaan käsihygieniasta, turvaväleistä ja maskien käytöstä. Kipeänä urheilutapahtumat on syytä jättää aina väliin.

Korona-tilanne Suomessa elää päivittäin. Salibandyliitto on tiiviisti yhteydessä mm. viranomaisiin, muihin joukkuelajeihin sekä Olympiakomiteaan. Päätöksiä tehdään koordinoidusti yhdessä urheilutoimijoiden kanssa. Salibandyliiton koronavarautumisryhmä kokoontuu tällä hetkellä lähes päivittäin.

Keskustelu salibandytoiminnan jatkosta jatkuu varmuudella ensi viikollakin. Salibandyliitto kertoo mahdollisista uusista linjauksista heti, kun sellaisia on tarjolla.

Valtioneuvosto teki perjantaina 23.10. periaatepäätöksen valtakunnallisista ja alueellisista suosituksista koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Sen sisältö löytyy täältä.

Salibandyliitto julkaisi ohjeita turvalliseen toimintaan viimeksi tällä viikolla

Teksti: Salibandyliiton tiedote

Pääkallo.fi
Pääkallo.fi