Divarit

Heiskasen ja OLS:n tiet erkanevat – laituri palaa vanhaan seuraansa

26.10.
2020
Divarit

Mika Heiskanen palaa Niittomiehiin. Kuva: Juhani Järvenpää


OLS tiedotti purkaneensa Mika Heiskasen sopimuksen. Hetkeä myöhemmin Limingan Niittomiehet kertoi Heiskasen palaavan Divari-seuraan.

OLS:n somekanavilla julkaistussa postauksessa kerrotaan sopimuksen purun tapahtuneen yhteisymmärryksessä. Heiskanen jäi alkuakaudesta vähälle vastuulle. Pienikokoinen laituri oli keltapaitojen kokoonpanossa kuudessa ottelussa ja summasi tehot 1+1=2.

Heiskanen palaa vanhaan seuraansa Niittomiehiin, jossa hyökkääjä pelasi viime kaudella. Sitä ennen 25-vuotias hyökkääjä edusti Merikoskea. Heiskanen on pelannut Divarissa kaksi kautta ja paukuttanut 52 runkosarjan otteluun tehot 53+21=74.

Jaakko Tiira
Pääkallo.fin toimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @jaakkotiira