Liigat

Kuukauden pelaajiksi on valittu Nico Salo, Laura Pakarinen ja Markus Manninen

04.10.
2020
Liigat

Nico Salo eilisessä ottelussa Jymyä vastaan, joka oli kapteenin uran 200:s liigassa. Kuva: Esa Takalo

F-Liigan kuukauden pelaajiksi on valittu Classicin Nico Salo ja FBC Loiston Laura Pakarinen. Divarista kunnian sai O2-Jyväskylän Markus Manninen.

200 ottelua täyteen saanut Nico Salo on tehnyt syksyn liigaotteluissa kaksi maalia ja syöttänyt neljä. Plusmiinustilasto on mairitteleva +16.

– Nico Salo johtanut Classicin ykköskenttää kiitettävästi joukkueen voittaessa Super Cupin ja aloittaessa F-liigan neljällä voitolla, miesten maajoukkueen päävalmentaja Petteri Nykky naulaa

Tasolohko A:han noussut FBC Loisto on voittanut kolmesta pelistä kaksi ja hyökkääjä Laura Pakarinen on kerännyt näissä peleissä neljä maalia ja neljä syöttöä.

– Puolustuspelissä on vielä paljon kehitettävää, mutta hyökkäyssuuntaan Laura Pakarinen on jatkuvasti vaarallinen ja myös tehokas, maajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen analysoi.

Divarin kuukauden pelaaja, huimat kolme hattutemppua kolmeen otteluun tehnyt O2-Jyväskylän Markus Manninen piipahti myös Pääkallon haastattelussa.

– Hienoa, että viime kaudella puolustajasta hyökkääjäksi kesken kauden nostettu Makke on vakiinnuttanut paikkansa divarin aivan parhaiden maalintekijöiden joukossa, O2-Jyväskylän päävalmentaja Joonas Kaasalainen hehkuttaa.

–  Markuksen maalimäärien salaisuus on valtava nälkä maalin tekemiseen, joka vain kasvaa kasvamistaan. Lisäksi mies omaa myös loistavan laukauksen. Kolme hattutemppua kolmeen peliin on todella loistava suoritus. Eiköhän ”Makkelta” nähdä myös lisää kihautuksia kauden edetessä.

Eerik Lukkari
Viestintää opiskeleva Eerik Lukkari on Pääkallossa työharjoittelussa.

Kirjoittaa salibandysta yli 100 pääsarjamaalin kokemuksella.

Twitter: @elukkari46