Ulkomaat

Ruotsalaislehti: Kaupin sisaruksilla vaikea ottelun loppu – molemmat loukkaantuivat, Veera Kaupille erikoinen vamma

26.10.
2020
Ulkomaat

Veera Kaupin loukkaantuminen oli näyttävä, mutta ei ilmeisesti kovin vakava. Kuva: Ville Vuorinen/salibandy.fi

Ruotsalaislehti Innebandymagazinet kertoi sunnuntaina, että supertehokkaat kaksoset Veera ja Oona Kauppi loukkaantuivat molemmat samassa ottelussa.

Oonan kohtalona oli perinteisempi jalkavamma, jonka vuoksi hän joutui jättämään pelin kesken. Ottelun lopussa tapahtunut Veeran loukkaantuminen oli harvinaisempi.

– Hän löi päänsä lattiaan ja ilmeisesti suojalasit viilsivät haavan silmäkulmaan. Hän vaikutti olevan kunnossa, kun keskustelin hänen kanssaan lyhyesti, Thorengruppenin valmentaja Cristoffer Suominen kommentoi lehdelle.

Suominen kertoi, että Kauppi joutunee vielä käymään sairaalassa tarkastuksessa. Veera Kaupin vamma vaikuttaa kuitenkin siltä, että suomalainen selviää tapauksesta tikeillä.

Oona Kaupin tilanne vaikuttaa vaikeammalta ja hänen kerrotaan konkanneen pois kentältä.

– Hänen jalkansa vääntyi noin viisi minuuttia ennen loppua. En ole vielä jutellut hänen kanssaan, mutta meidän lääkäriosastomme tutkii häntä tällä hetkellä. Jalkavammat ovat hankalia, ja ennustaminen on hankalaa. Joskus pelaaja on kunnossa jo seuraavissa harjoituksissa, ja joskus toipuminen vie pidemmän ajan, Suominen sanoitti.

Itse peli päättyi Thorengruppenin 7-1-voittoon Lundista. Veera Kauppi osui kahdesti ja Oona Kauppi naulasi tehot 1+2. Thorengruppen johtaa naisten Superliigaa puhtaalla pelillä. Veera Kauppi on pörssikakkosena kuuden pelin jälkeen (9+6). Oona Kauppi on kymmenentenä (5+6).

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen